CONCERT D'INTERCANVI AMB LA COLLA "ELS TRAGINERS" DE PEDREGUER

El proper dia 1 de desembre, la Colla d'Algemesí organitza un intercanvi amb la Colla "Els Traginers" de Pedreguer. Si el passat any van ser els músics algemesinencs els qui visitaren la població de Pedreguer, aquest any seran ells qui visitaran la nostra ciutat.

L’intercanvi començarà a les 16:00 hores amb un assaig al Teatre Municipal, per tal d’acabar d’enllestir el concert que es realitzarà més tard. A continuació,  una visita guiada per les diferents exposicions que alberga el Museu de la Festa ajudarà als nostres visitants a conéixer el patrimoni cultural i les tradicions de la nostra ciutat.

A les 19:00 hores començarà des de la Plaça Major un passacarrer que anirà fins al Teatre Municipal d’Algemesí, on tindrà lloc, com a cloenda de la visita, un concert en que les dos colles mostraran el seu treball. En la primera part del concert actuarà la Colla “Els Traginers” de Pedreguer i en la segona la Colla d’Algemesí. Com a colofó i tancant el concert, ambdues colles interpretarem conjuntament una obra que de segur que ficarà els pels de punta a tots els assistents.

Les entrades per al concert es podran adquirir a les taquilles del Teatre Municipal dijous 29 i divendres 30 de novembre de 18:30 a 20:00 hores, i una hora abans del concert. Preu: 3€

 
© 2012 La Colla d'Algemesí - Pàgina web dissenyada per Vicent Girbés Trull