II CONCERT D'INTERCANVI AMB LA COLLA "LA LLOCÀ" D'ALBALAT DE LA RIBERA

El dissabte 25 de gener, a les 19.30 hores i al Teatre Municipal d'Algemesí tindrà lloc el II Concert d'Intercanvi organitzat per la Colla d'Algemesí. En aquesta ocasió serà la Colla "la Llocà" d'Albalat de la Ribera la invitada a compartir escenari. Amb aquestos concerts la Colla d'Algemesí pretén expandir les seues relacions amb altres agrupacions amb la mateixa finalitat, que és la de la difusió de la música dels nostres instruments tradicionals.

La vesprada musical començarà a les 19.00 hores amb un passacarrer que anirà des de la Plaça Major de la ciutat fins el Teatre Municipal. A continuació, a les 19.30 hores, es donarà pas al concert.

En la primera part d'aquest actuarà la Colla "la Llocà" d'Albalat de la Ribara, baix la batuta del seu director Ximo Borràs. En la segona part, serà el torn de la Colla d'Algemesí, baix la batuta d'Antoni de la Asunción. Finalment, per a concloure l'intercanvi, ambdues Colles es juntaran per a interpretar dues obres.

Les entrades es podran adquirir en les taquilles del Teatre Municipal d'Algemesí el dijous 23 de gener, en horari de 18.30 a 20.00 hores, o una hora abans el dia del concert. Preu: 3€

II concert dintercanvi copia - copia

 
© 2012 La Colla d'Algemesí - Pàgina web dissenyada per Vicent Girbés Trull