COLLA D'ALGEMESÍ ESTRENA L'ESPECTACLE DOLÇ CINEMA
15 de maig de 2013

AW// La Colla d'Algemesí estrena l'espectacle DOLÇ CINEMA el proper dissabte 1 de juny, a les 19.30h al Teatre Municipal d'Algemesí. El concert serà a benefici de l'associació Algemesí Solidari i la recaptació íntegra anirà destinada als projectes que estan portant a terme en el poble agermanat amb Algemesí, Baasneere (Burkina Faso).

El concert es tracta d'un viatge pels records que ens evoca el cinema mitjançant els sons de les dolçaines. Un espectacle multimèdia per a gaudir amb la música i les imatges de les pel·lícules de l'oest, d'aventures, les bandes sonores més clàssiques, la tendresa de les pel·lícules de Disney i el ritme dels grans musicals.

Tots els arranjaments estan realitzats i adaptats per a dolçaines, percussió i altres instruments pel director de la Colla, Antoni de la Asunción Andrés.


La recaptació del concert servirà per finançar el projecte de millora i adequació de les infraestructures del centre de salut de Baasnere i també per dotació de fàrmacs. Amb aquesta obra es pretén millorar la qualitat de vida i es garantirà una millor assistència sanitària dels ciutadans.

La venda d'entrades serà a partir del dia 20 de maig, de dilluns a divendres, de 9.00 a 13.00h i de 17.00 a 20.00h al Teatre Municipal, i una hora abans de l'espectacle. Donatiu: 5€.

Font: Algemesí Web

 
© 2012 La Colla d'Algemesí - Pàgina web dissenyada per Vicent Girbés Trull