LA COLLA D'ALGEMESÍ PRESENTA DOLÇ CINEMA EL PROPER DISSABTE
30 de maig de 2013

XIMO BORRÀS, ALGEMESÍ | 30/05/2013 06:00

El proper dissabte 1 de juny, a les 19.30h i al Teatre Municipal d'Algemesí, la Colla d'Algemesí estrena l'espectacle DOLÇ CINEMA. Es tracta d'un viatge pels records que ens evoca el cinema mitjançant els sons de les nostres dolçaines, un espectacle multimèdia per a gaudir amb la música i les imatges de les pel·lícules de l'oest, d'aventures, les bandes sonores més clàssiques, la tendresa de les pel·lícules de Disney i el ritme dels grans musicals. Tots els arranjaments estan realitzats i adaptats per a dolçaines, percussió i altres instruments pel director de la Colla, Antoni de la Asunción Andrés.

El concert serà a benefici de l'associació Algemesí Solidari i la recaptació íntegra anirà destinada als projectes que estan portant a terme en el poble agermanat amb Algemesí, Baasneere (Burkina Faso). En concret aquest any el projecte que estan desenvolupant és la millora adequació de les infraestructures del centre de salut de Baasneere i la dotació de fàrmacs, Amb aquest es millorarà la qualitat de vida i es garantirà una millor assistència sanitària del ciutadans.

La venda d'entrades serà a partir del dia 20 de maig, de dilluns a divendres, de 9.00 a 13.00h i de 17.00 a 20.00h al Teatre Municipal, i una hora abans de l'espectacle. Donatiu: 5€

Font: La Veu d'Algemesí

 
© 2012 La Colla d'Algemesí - Pàgina web dissenyada per Vicent Girbés Trull